CACI napis

 

ZAKAJ CACI Micro-Mode, ne-kirurški lifting obraza?

Se strinjate, da če želimo ohranjati ali večati mišično maso telesa, moramo mišice trenirati (jih vzpodbujati, da se krčijo in širijo)? To lahko dosežemo z redni izvajanjem raznih vaj za krepitev mišic telesa; lahko vadimo doma, gremo v fitnes, tečemo, delamo pilates vaje ipd. Kaj pa obraz? Nam fitnes naprave pomagajo pri krepitvi obraznih mišic? Žal ne. In vseeno si želimo, da:

-          bi bil naš obraz spet napetCACI

-          bi se znebili podbradka

-          bi ne bi imeli obraznih gube

-          nekateri se borijo s podočnjaki in očesnimi mešički

-          nekateri imajo  poškodovano kožno tkivo – brazgotine zaradi aken,od sonca poškodovano kožo, suho dehidrirano kožo, problematično mastno kožo.

 

Na vse to in še marsikaj vam daje odgovor CACI Micro Mode, ne-kirurški lifting obraza, zelo učinkovit anti-aging tretma?

CACI Micro Mode s pomočjo šibkega mikro toka učvršča in vzpodbuja delovanje mišic ter jih na tak način znova vrača v njihovo prvotno stanje. Kineziologi (strokovnjaki za mišice in gibanje) so ugotovili, da vsako mišico lahko vzpodbudimo, da se krči in sprošča. Na obrazu imamo preko trideset mišic, ki ležijo tik pod kožo on so z njo povezane. Ko  mišice stimuliramo se bodisi krčijo (krajšajo) ali širijo (daljšajo), od smeri stimulativnega dražljaja pa je odvisno, katera reakcija se bo sprožila. Smer dražljaja lahko določimo s položajem elektrod na mišici.

Čvrstost mišic tako dosežemo brez kirurškega posega, zgolj s stimuliranjem mlahavih mišic, zaradi česar se postopoma popravi tudi videz mlahave kože. Gladi gube in gubice ter postopoma izboljšuje teksturo kože in njeno napetost. S tretmaji pospešimo tudi krvni obtok, s čimer še dodatno izboljšujemo čvrstost mišic in preprečujemo izsuševanje kože.

V čem je CACI Micro -Mode tako drugačen od drugih metod?

Način Micro-Mode deluje usklajeno z bio-električnim poljem telesa. Odziv telesa na lastne električne dražljaje je namreč skoraj enak kot na tiste, ki jih proizvajamo z načinom Micro-Mode.  Tako telo/celice ta tok lažje prepoznajo, saj je podoben lastnemu in so učinki še toliko večji in hitrejši. Zato je mikro tok, ki ga uporabljamo pri tretmaju tudi skorajda nezaznaven. Stranka čuti in zaznava zelo majhne dražljaje oziroma skoraj ničesar (odvisno od posameznika). Vidne niso nobene mišične kontrakcije, kožno in mišično tkivo pa se na tovrstne dražljaje odziva zelo hitro.

CACI sondePri načinu Micro-Mode uporabljamo najnovejšo tehnologijo za dovajanje mikro amperskih električnih dražljajev obraznim mišicam. Mikro amper je tisočinka enega miliampera oziroma miljininka ampera. Tako šibek električni tok je torej popolnoma nezaznaven.

Prednosti mikro toka:

-          do 50% povečuje vsebnost adenozintrifosfatov (ATP) – gre za kemično reakcijo v telesu, ki mišice in telo oskrbuje z energijo, ter tako daje občutek dobrega počutja

-          do 60% povečuje fibroblastično aktivnost – fibroblastične celice proizvajajo kolagen v koži. V procesu staranja se stopnje kolagena zmanjšujejo in vplivi staranja so opaznejši. S povečanje fibroblastične aktivnosti lahko blažimo in gladimo gubice ter s tem koži vrnemo vlažnost. Zaradi tega koža bolje zadržuje vlago ter čudovito zažari.

-          Za 73% povečuje sintezo proteinov – mišice so zgrajene pretežno iz proteinov in zaradi povečane sinteze proteinov postanejo mišice bolj »okrogle« in bolj mladostne. Elastin je druga oblika proteinov, katerega sinteza je prav tako pospešena, zaradi česar je koža bolj gladka in mladostna, gubice pa zglajene.

-          Od 30-40% povečuje prehodnost celične membrane – v procesu staranja postanejo celice manj permeabilne, zato se različne telesne funkcije upočasnijo. S povečanjem permeabilnosti postane odpravljanje celulita uspešnejše, koža pa bolj zadržuje vlago. Povedano drugače: celice vpijajo več hranljivih snovi, vode in s kisikom obogatene krvi in tako lažje izločajo toksine ter se tako lažje ponovno oskrbijo s kisikom.

-          Skoraj ne občuten

-          Blagodejni zdravilni učinek – pomaga zdraviti brazgotine in mole ter daje koži lep lesk

-          Brez vidnih mišičnih kontrakcij

-          Uporaben za tretmaje okrog oči – številnih drugih tretmajev z elektriko ne moremo uporabljati okrog oči. In ker je prav to območje najbolj problematično, je prednost načina CACI Micro-Mode prav v tem, da lahko obdelujemo tudi dele okrog oči. To omogoča nizkonapetostni tok (mikro tok) in dejstvo, da se zaradi tega mišice ne krčijo.

Kako deluje?

Obrazne mišice so kot majhni elastični podkožni trakovi. Z leti izgubijo svojo naravno elastičnost zaradi česar zgleda koža ohlapna. Ohlapnost postane najprej opazna okoli ustnic in brade, kjer že najmanjša sprememba postane hitro opazna.

Tretmaji stimulirajo pretok energije k obraznemu tkivu in mišicam. S tem spodbujajo izločanje proteinov, kot sta kolagen in elastin in tako pospešujejo obnovo mišičnega tkiva. Na ta način stimuliramo oboje, tako kožo, kot mišično tkivo pod njo. S tretmaji tako obnavljamo obliko in vitalnost mišičnega obraznega tkiva, ki je zaradi pomanjkanja vadbe in slabe cirkulacije, oslabelo.

Tretmaji izboljšujejo tudi limfno drenažo obraza, zaradi česar je potem izgled lepši in otekline pod očmi manjše in manj opazne.

Nega z načinom Micro-Mode navadno poteka postopoma in v povprečju traja 10  do 15 tretmajev (odvisno seveda od stranke – njenega kožnega tkiva in čvrstosti mišic).

V nobenem primeru ni število tretmajev odvisno od starosti.

Ob koncu celotne negovalne kure niso takoj potrebni novi tretmaji, dovolj je, če se stranka vrača na ponovne vzdrževalne tretmaje, ki naj bi bili enkrat mesečno ali vsaj vsakih 4-6 tednov.

In na koncu?

Dolgoročni učinki stresa se prej ali slej pokažejo na telesu. In obraz je eno prvih mest, na katerih te nepravilnosti in uplahnitve postanejo opazne. Prvi značilni znaki so: izsušena koža, diskoloracija kože, mlahavost mišic, povešene ličnice, očesne veke, ustni kotički, čeljust, vse večje je število gubic in gub. In zaradi tega izgledamo starejše kot se počutimo.

Z Mikro-mode načinom pa ne gladimo zgolj gub in gubic, zmanjšujemo nabreklost pod očmi in čvrstimo obrazne mišice ter tako izboljšujemo videz kože; tretmaji namreč hkrati delujejo tudi sproščujoče in izboljšujejo splošno počutje. Vaš obraz bo videti mladosten in bo znova žarel in vaš nivo energije v celotnem telesu se bo dvignil. Rezultati bodo opazni že po prvih tretmajih, čeprav je za trajne rezultate potrebna vrsta tretmajev.

CACI-Micro-Mode oziroma ne-kirurški lifting obraza je eden najbolj priljubljenih sistemov/tretmajev nekaterih svetovnih zvezd (nekaj njihovih komentarjev si lahko pogledate na http://www.caci-international.co.uk/ ) in rezultati so, brez kirurškega posega ali anestetikov, vidni že po prvem tretmaju.

Kako je CACI nastal in se razvijal?

CACI tretmaje so razvili po 20ih letih medicinskih raziskav. Tretmaji so popolnoma varni in neboleči. Izvirne ne-kirurške posege za lifting obraza in telesa je razvil Američan dr. Thomas Wing. Prvotno so bili namenjeni za bolnike s paralizo obraza ali za zdravljenje po kapi, vendar so bili tretmaji tako uspešni, da je bila prizadeta stran obraza po filtingu bolj napeta kot ne prizadeta stran.

V prvi letih 2000 pa so CACI začeli uporabljati tudi v Veliki Britaniji kjer so metodo poimenovali ne-kirurški lifting obraza.

Pred tem so sistem CACI  uporabljali tudi pri športnikih za zdravljenje mišičnih poškodb. Z njim sta si pomagala amariški atlet Carl Lewis in kanadsko atletsko olimpijsko moštvo.

CACI uporabljajo tudi v bolnišnicah za zdravljenje opeklin (npr.: bolnišnica v Wellingtonu, North London) in fizioterapevti za lajšanje bolečin.

CACI Micro-Mode pa se zelo uspešno uporablja tudi pri oblikovanju telesa.CACI 2

-          Je vaš trebuh z leti postal  mlahav in ohlapen, brez oblike?

-          Si želite, da bi imeli vaša zadnjica in prsi, spet neko obliko in čvrstost?

-          Se borite z odpravo celulita?

CACI Micro-Mode je pravi odgovor na vsa ta vaša vprašanja. Deluje enako kot za obraz in prav tako, na ne-kirurški način in brez anestetikov, dosegamo vidne rezultate že po prvih tretmajih.

 

 

NOSEČNOST TRETMA NI PRIMEREN
EPELEPSIJA TRETMA NI PRIMEREN
TROMBOZA TRETMA NI PRIMEREN
RAK TRETMA NI PRIMEREN
SRČNI VZPODBUJEVALNIK TRETMA NI PRIMEREN

 

ANALGETIKI UBLAŽIJO VSE OBČUTKE
KONTAKTNE LEČE POTREBNO ODSTRANITI (pri tretmajih obraza)
OBČUTKI Lahko kovinski priokus, pri tretmajih obraza)