NLP Coaching

Zakaj bi izbrali ravno NLP coaching, ko je na razpolago še toliko drugih oblik svetovanja? Preprosto zato, ker NLP coach ne daje odgovorov na zastavljena vprašanja, ker verjame, da ima klient vsa znanja in potenciale, ki jih potrebuje, vključno s sposobnostjo, da odkrije in uporabi svoje lastne vire.

 

DreamBuilder Coaching

Univerzum je popoln. V njem ni napak in nič ni naključno. To pomeni, da ste tudi vi, kot del univerzuma, popolni, dovršeni. V univerzumu so vsi odgovori na vaša vprašanja, hrepenenja, sanje. Univerzum čaka na vaš klic, da vam izpolni vse vaše sanje. In samo od vas je odvisno ali se boste uskladili z vibracijo univerzuma in dovršeno podobo vas samih. Pri tem pa vam lahko pomagam kot transformativni/DreamBuilder coach.

 

Sistemski coaching za pare in družine po metodi dr. Ichak Adizes – ASFC

Gre za preprosto in učinkovito metodo. Popelje nas skozi faze partnerskega/družinskega odnosa. Spoznamo se s štirimi ključnimi pravili, ki so nujno potrebni za zdrav partnerski odnos/za zdravo družino in ne nazadnje se naučimo kako graditi in ohranjati vzajemno zaupanje in spoštovanje v odnosu/družini.

 

q

Foto: Bogdan Kladnik