Človek je celovito in popolno ter dovršeno bitje univerzuma in kot tako je sestavni del kozmičnega kroga. Je kompleksno bitje saj nenehno deluje na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem nivoju. In če želimo doseči harmonijo v življenju, je potrebno uravnovešati vse nivoje na katerih delujemo in živimo.

Zaradi stresa, vsakodnevnega hitrega tempa življenja, pričakovanj okolja in naših lastnih, vse večjih pritiskov ipd. se počasi oddaljujemo od sebe,pozabljamo kdo res smo. In tako pride do motenj v pretoku energije in posledično do obolenj oziroma zdravstvenih težav. Po principih tradicionalne kitajske medicine (TKM) se motnje pokažejo najprej na našem mentalnem in čustvenem nivoju in če nismo pozorni in jih vedno znova zanikamo in preziramo, bodo s časoma resneje ogrozile tudi naše fizično zdravje.

In ker je univerzum popoln in vedno znova teži k ravnovesju, obstajajo tudi rešitve. Ena izmed njih je tudi Energetska Integrativna Terapija, ki sem jo razvila in je sinteza mojega, več kot 20 letnega praktičnega in intuitivnega dela na različnih nivojih, z upoštevanjem naravnih zakonov univerzuma.

S tehnikami shiatsu, refleksne masaže stopal in klasične masaže, predvsem pa z energetskim delom na meridijanih (energetski kanali v telesu) in točkah ter intuitivnim komuniciranjem s telesom, skupaj s klientom ponovno vzpostavljava celovit in harmoniziran energijski pretok.

Posledično se sprošča toksičnost iz organizma, sproščajo se napetosti/zakrčenosti v mišicah in tkivih, sproščajo se blokade v sklepih in hrbtenici, uravnava se delovanje žlez z notranjim izločanjem ipd.

Ne nazadnje s to masažo dosežemo globoko sproščenost telesa, predvsem pa naših misli in čustev (ki so ključni izvor vseh motenj in bolezni) saj skozi masažo klienta tudi spodbujam in vodim k pravilnemu dihanj, kar ga še dodatno sprosti in umiri.

Po potrebi in izraženi želji, klientu svetujem tudi razne tehnike sproščanja in dihanja ter posamezne jogijske in Liangong vaje.