Shiatsu

Shiatsu1Namen shiatsu terapije na fizičnem nivoju je, da se pospeši pretok energije, cirkulacije krvi in limfe, izboljšata se gibljivost in drža telesa. Ko praktik izvaja  terapijo na meridianih in točkah direktno in posredno vpliva na fizično kot tudi  čustveno telo in tako poteka sproščanje, umirjanje in zdravljenje na vseh nivojih  hkrati. Pomaga tudi pri vzdrževanju vitalnosti in preprečuje nastanek in razvoj  bolezni.

 

 

Refleksologija

refleksologija okroglaČloveško stopalo je ogledalo naše duše in našega zdravstvenega stanja. Na njem imajo vsi  organi pripadajoče mesto – refleksno cono. S pritiskom na posamezne refleksne točke  refleksoterapevt sproža proces zdravljenja – boljši pretok energije in s tem odstranjevanje  blokad. Uporabnika globoko sprošča in s tem omogoči, da se telesni sistemi lahko  uskladijo in delujejo v smeri ozdravitve.

 

 

Energetska Integrativna Terapija (EIT)

S tehnikami shiatsu, refleksne masaže stopal in klasične masaže, predvsem pa z energijskim delom na meridijanih (energetski kanali v telesu) in točkah ter intuitivnim komuniciranjem s telesom, skupaj s klientom ponovno vzpostavljava celovit in harmoniziran energijski pretok.

Energetska Integrativna Terapija, ki sem jo razvila in je sinteza mojega, več kot 20 letnega praktičnega in intuitivnega dela na različnih nivojih, z upoštevanjem naravnih zakonov univerzuma.