Ko sem bila danes na jutranjem sprehodu, se mi je utrnila misel/metafora:

«NLP  je zame kot jutranja meglica«.
Pričarala mi je občutek magičnosti, skrivnostnosti…in potem, se je počasi, počasi odstirala in pred menoj je vedno bolj jasna postajala slika pokrajine. Čudovit pogled se je odprl. Lahko sem občudovala jesenke barve, ptice so me pozdravile s svojim petjem, vonjala sem vlago v zraku in v sebi sem čutila tisti notranji mir, ki me vedno znova poveže s seboj/z mojim bistvom.

In tako dojemam tudi NLP (nevrolingvistično programiranje). Na začetku mojega izobraževanja za NLP Praktik je bilo moje življenje več ali manj odeto v tančico in moj pogled in dojemanje sebe in okolice je bil zamegljen. A s pomočjo znanj, metod, tehnik, veščin in izkušenj, ki sem jih pridobivala skozi izobraževanje, so se začele te tančice razgrinjati, odpirati in pred menoj se je pokazala jasna slika, ki je prej nisem poznala. Začutila sem novo življenje v sebi, moč, voljo, vero, optimizem…končno sem zadihala s polnimi pljuči. Neprecenljiv občutek živosti in povezanosti s seboj. In še več, ostal je v meni.
Želiš vse to in še mnogo več doživeti in izkusiti tudi ti???

Vsi potenciali za doseganje naše odličnosti so v nas samih!

Jih poiščemo skupaj?

 

lev

Z udeležbo na izobraževanju NLP PRAKTIK ™ boste v roke dobili potrebna orodja in znanja, da se boste lahko uspešno soočali  z izzivi   sodobnega življenja in postali zmagovalec svojega življenja – ne glede na spol, izobrazbo ali prepričanje. Uspešno,vznemirljivo in izpolnjeno življenje je v vaših rokah!

 

 PRIJAVI SE ZDAJ

Z udeležbo na izobraževanju boste pridobili mednarodni naziv NLP Praktik, predvsem pa:
  • Večjo samozavest
  • Učinkovitejše premagovanje stresa
  • Lažje razumevanje sebe in drugih
  • Boljšo komunikacijo in s tem izpolnjujoče odnose z družinskimi člani, prijatelji in na delovnem mestu
  • Višjo stopnjo uresničevanja zastavljenih ciljev in izražanja svojih potreb in želja
  • Večjo prepoznavnost svojih potencialov, kot podlage za učinkovitejše delo
  • Veščine učinkovitejšega timskega dela
  • Kako delati s težavnimi strankami
  • Učinkovitejši način razmišljanja in možnost spreminjanja ne želenega vedenja
  • Javno nastopanje, ki je kot igra, lahko tudi za vas
Termini:

Skupaj 6 modulov. Začnemo:
31.03. – 02.04.2017
Predvidena datuma za II. in III. modul
05.05. – 07.05.2017
02.06. – 04.06. 2017
ter nadaljevanje jeseni

V vsakem terminu bo trening potekal v petek od 17.00 do 21.00 in soboto ter nedeljo od 9.00 do 17.30. Skupaj to pomeni 150 andragoških ur formalnega izobraževanja ter cca 25 ur samostojnega dela.

Kraj:

Kongresni center G hotela na Brezovici pri Ljubljani.

Metode dela:

Predavanje, vaje – izkustven način učenja, predstavitve, razprave, igre vlog, delo v skupinah, coaching… Poleg teoretičnega in praktičnega znanja NLP-ja bomo v procesu izobraževanja povezali različne metode oziroma pristope za doseganje kakovostnega življenja.

Po končanem izobraževanju udeleženci opravljajo izpit.

Vodja programa:

Nataša Kogoj , mednarodni licenčni NLP Trener (licence IANLP), NLP Coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF), DreamBuilder coach (po porgramu Mary Morrissey, ZDA)

Več o meni si lahko preberete na: http://www.harmonija.si/o-meni/

 

Edinstvenost programa NLP Praktik s Harmonijo.si?

Število udeležencev je omejeno na 20, kar nam omogoča, da se v skupini počutimo varno in je na ta način zagotovljeno poglobljeno delo ter stik z vsakim udeležencem. Na mojih NLP Praktikih dobimo znanja, izkušnje, veščine, orodja ter strategije in istočasno se dotikamo svojih globin v ritmu in pripravljenosti vsakega posameznika. Odkrivamo novo življenje v sebi, moč, voljo, vero, optimizem….skratka življenje postaja kot Bronhi bombon, »Lažje se diha«.

Poleg tega v izobraževanje po programu IANLP za NLP Praktik vnašam tudi znanja in izkušnje z drugih področij kot so: tradicionalna kitajska medicina, joga, tehnike sproščanja, Qui gong in osredotočenje ter  z  DreamBulder programa Mary Morrissey (ZDA).

Skratka človek je zame kompleksno bitje in zato imam tudi kompleksen/holističen pristop pri svojem delu.