Piramidna struktura znanstveno dokazano zbira in usmerja energijo. Kot geometrična struktura povezuje svet materije in svet proti-materije (duhovni svet). In ko se ta dva svetova povežeta se ustvari pretok energije, ki se aktivira kot vrtinec.

Kot najbolj znana mistična struktura je ravno štiristrana piramida. Z vsako energijsko piramido postavljamo duhovno energetsko polje, ki pospešuje naš razvoj. Preko energijskih piramid je chi / življenjska energija dostopna v izobilju.

 

Piramidna ploščica EKVILIRA

Lesena piramidna ploščica EKVILIRA.

Namen: 

polnjenje telesa z vitalno kozmično energijo, ki ji rečemo tudi prana, chi, življenjska energija. Vpliv te energije je občuten na vseh nivojih in področjih našega življenja.

Kako deluje: 

piramida torej  zbira in usmerja vitalno kozmično energijo, ki se nahaja vsepovsod okoli nas in ji omogoča, da se spiralno vrtinči navzgor skozi  vrh piramide s tem se njen potencial okrepi in tako neposredno vpliva na posameznikovo magnetno polje. Vsaka celica telesa, se pod vplivom te spiralno gibajoče energije polni, podobno kot, če bi se priklopili na električno omrežje. Celice začno takoj reagirati/se odzivati. Telo tako hitreje odstranjuje morebitne zastoje energije znotraj svojega polja. Telesno in psihično zdravje je v svojem bistvu le prost pretok energije znotraj posameznikovega biološkega polja. In bolezen ni nič drugega kot ovira v biološkem polju, ki je na poti prostemu pretoku življenjske moči. Ko energija ne more prosto teči, se tam vrtinči, nabira in ustvarja blokade. Te se najprej pokažejo  na čustveni ravni (kot jeza, strahovi, dvomi, depresija, apatičnost…) in če tega ne zaznamo pravočasno in ne ukrepamo, se slej ko prej to odrazi na fizičnem telesu kot bolečina ali bolezen (TKM – tradicionalna kitajska medicina)

Prednost in unikatnost piramidne ploščice Ekvilira:

Piramidna ploščica Ekvilira je lesena (les je iz slovenskih gozdov) in s tem še dodatno deluje zdravilno . Že srednjeveška mistika in zdravilka ter svetnica Hildegard iz Bingena je namreč opozorila na zdravilne učinke lesa (z lesom je uspešno zdravila predvsem ženske bolezni).

Ni naključje, da je piramidna ploščica Ekvilira sestavljena iz 20 enakih piramidic. Število 20 je numerološko namreč zelo močno spiritualno število, kar se ujema tudi z njenim imenom  Ekvilira.

Na hrbtni strani piramidne ploščice pa je vžgan  Zmajev znak, ki je bil kanaliziran prav za namen in delovanje te piramidne ploščice. V sebi nosi esenco harmonije, ravnovesja, zdravja, usklajenosti telesa, uma in duha ter ognjeno moč transformacije in spremembe na bolje.

Ta zmajev znak je bil programiran z ljubeznijo in pozornostjo za najvišje dobro vseh vključenih.

Opravljena so bila radiostezijska merjenja, ki so pokazala, da piramidna ploščica Ekvilira:

-      Pozitivno deluje na krvni obtok in naše srce

-      Pozitivno deluje na ožilje ter endokrine žleze (npr.ščitnico, hipotalamus, nadledvično žlezo in spolne žleze)

-      Blaži menstrualne težave in krče

-      Pomaga pri mišičnih krčih in sprošča mišice

-      Primerna je tudi za sladkorne bolnike, saj so radiostezijska merjenja pokazala, da v kolikor ploščico položimo na trebuh uravnava delovanje pankreasa do 60% in se torej tudi sladkor v krvi zmanjša

-      Tudi inzulisnki bolniki jo lahko uporabljajo v kombinaciji z inzulinom, saj se bo potreba po inzulinu zmanjšala z uporabo ploščice

-      Pozitivno deluje na sklepe, obnavlja hrustanec kolena, pomaga pri hitrejšem okrevanju poškodovanih vezi

-      v 60% deluje pozitivno na psiho, posredno tudi pomirja in delno pomaga proti stresu ter depresiji

-      Prav tako spodbuja delovanje desne in leve možganske polovice, spodbuja tako žensko kot moško energijo in jo zato priporočamo tako ženskam, kot moškim

-      Deluje na vse čakre od druge do šeste ter pozitivno vpliva na energijski nivo

-      Aktivira energetsko polje in nas zaščiti pred škodljivim tehničnim sevanjem, nevtralizira oziroma blaži vpliv vodnih tokov, ter Hartmannove in Karijeve mreže ter nas same napolni s pozitivno energijo

Izkušnje uporabnikov:

-      lajšanje menstrualnih težav (v nekaj minutah bolečine popustijo)

-      lajšanje bolečin v križnem in ledvenem delu

-      lajšanje bolečin v ramenih

-      lajšanje glavobolov

-      uravnavanje krvnega tlaka

-      uravnavanje sladkorja v krvi

-      lajšanje bolečin pri raznih vnetjih

-      nevtraliziranje stranskih učinkov pri zdravilih

-      dvig koncentracije in večja jasnost misli

-      premagovanje utrujenosti

-      povečanje energetskega pretoka v telesu

-      vpliva na boljše počutje

-      hitrejša in trajnostnejša porjavelost (kljub vsemu moramo biti previdni in se ne prekomerno izpostavljati soncu)

Uporaba:

Piramidno ploščico Ekvilira položimo na boleči del telesa oziroma na križni del (si jo zataknemo kar za pas hlač/krila), ko gre za splošno utrujenost ali bolečine v celem telesu. Vrhove piramid obrnemo v telo. Lahko jo uporabljamo tudi preko oblačil.

Pred uporabo jo vzamemo v roke in jo iskreno prosimo za pomoč in ko jo odstranimo, se ji na enak način tudi zahvalimo za njeno delovanje.

Piramidno ploščico Ekvilira lahko uporabljamo neomejeno dolgo – sami bomo začutili kdaj je dosegala maximalni učinek in takrat bomo začutili potrebo, da jo odstranimo. Piramidna ploščica Ekvilira nima stranskih učinkov.

Priporočljivo je, da jo po uporabi postavimo na dnevno svetlobo, sonce ali lunin sij ali pa jo damo za kratek čas pod tekočo vodo, da se očisti in ponovno napolni.

Kontraindikacije:

-      zaradi svojega vpliva na magnetno polje okrog nas jo ne priporočamo osebam, ki imajo vstavljen srčni spodbujevalnik

-      otroci pod 10 let jo lahko uporabljajo le, če si jo sami izberejo – da jih pritegne

-      nosečnice – jo uporabljajo le, če tako začutijo oziroma jih piramidna ploščica pritegne.

Cena:

37,00 EUR + poštnina

 

Energijsko piramidno ploščico Ekvilira vam pošljemo zapakirano v posebni zaščitni vrečki,  po povzetju na vaš naslov.
Naročila sprejemam na:
natasa@harmonija.si ali
M 041 / 855 528